V zadnji epizodi te sezone se Veronika Zakonjšek pogovarja z direktorjem fotografije Simonom Tanškom o njegovih ustvarjalnih začetkih na praški FAMU, sodelovanju pri celovečernih filmih Janeza Burgerja, Matevža Luzarja in Mihe Hočevarja, pogojih snemanja v času pandemije in poučevanju filmske fotografije na AGRFT.
Podkast nastaja s finančno podporo Slovenskega filmskega centra, javne agencije.

Filmografija:
V leru (1999, Janez Burger)
Ruševine (2004, Janez Burger)
9:06 (2009, Igor Šterk)
Gremo mi po svoje (2010, Miha Hočevar)
Gremo mi po svoje 2 (2012, Miha Hočevar)
Vučko (2008, Matevž Luzar)
Srečen za umret (2012, Matevž Luzar)
Orkester (2021, Matevž Luzar)